Budvanska rivijera spremno dočekuje ovogodišnju sezonu , povoljne cijene aranžmana

Hotelska grupa "Budvanska rivijera " spremno dočekuje ovogodišnju sezonu. Petrovački hotel " Palas" primio prve goste, termini otvaranja ostalih hotela još nijesu definisani, a što se tiče cjenovne politike biće u skladu sa aktuelnom situacijom. Ključni gosti ove godine biće iz regiona, ali i iz Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, ali očekuje se dolazak i gostiju iz zemalja Evropske unije... To je rečeno u najvećoj državnoj hotelskoj kompaniji.

Kako teku pripreme za sezonu?

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” poslednjih nekoliko mjeseci intenzivno  radi na pripremi predstojeće turističke sezone. Kompanija je poslovanje u potpunosti uskladila sa mjerama i protokolima
propisanim od strane nadležnih državnih institucija a tiču se prevencije i zaštite zdravlja zaposlenih i svih gostiju koji borave u našim hotelskim i ugostiteljskim objektima. Sva pravila i procedure se
redovno ažuriraju u skladu sa preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, Ministarstva zdravlja Crne Gore kao i Instituta za javno zdravlje. Otežavajuća okolnost u poslovanju samih hotela, svakako je
često mijenjanje pravila i procedura, ali uz dodatne napore uspijevamo i to da prevaziđemo. Značajno je, pogotovo u doba pandemije, naglasiti da je kompanija dobitnik međunarodne oznake za sigurna putovanja “Safe travels” za svih pet hotela kojima upravlja: Turističko naselje “Slovenska plaža”, hotel Mogren, hotel Aleksandar, hotel Palas i hotel Castellastva.

Oznaku “Safe travels” dodjeljuje Svjetski savez za turizam i putovanja (WTCC) kao priznanje destinacijama i turističkim subjektima širom svijeta koji su usvojili globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja. Takođe, pripreme za predstojeću turističku sezonu obuhvataju i brojne inovativne aktivnosti kojima unapređujemo kanale prodaje.

Kada očekujete goste?

Hotel Palas u Petrovcu počeo je sa radom 8. aprila, i u ovom periodu u Palasu borave domaći gosti, dok za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike, pored gostiju iz Crne Gore očekujemo i goste iz regiona, prvenstveno sa tržišta Srbije. Termini otvaranja ostalih hotela, prije svega hotela Aleksandar i Slovenska plaža, nisu još uvijek precizno definisano, ali okvirno gledano, može se očekivati da će biti otvoreni tokom maja mjeseca.

Imate li najava i rezervacija?

Tokom cijele godine, za ljetovanje u našim hotelima vlada veliko interesovanje, što uliva određenu dozu optimizma. Najava i rezervacija ima, ali svjesni smo da njihova realizacija zavisi od više faktora.
Prije svega od aktuelne epidemijske situacije, procesa imunizacije, avio dostupnosti Crne Gore kao destinacije i propisanih mjera kako u našoj zemlji, tako i u zemljama iz kojih očekujemo dolazak gostiju.
Ovu sezonu, sasvim izvjesno obilježiće dolasci gostiju iz regiona, (Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije), potom Rusije, Ukrajine, Bjelorusije, a nadamo se dolasku  i određenog broja gostiju iz zemalja
Evropske unije kada se za to steknu optimalni uslovi.

Šta će biti sa cijenama?

Cijene smještaja u našim hotelima biće prilagođene aktuelnoj situaciji na tržištu, a shodno poslovnoj politici naše kompanije. Hotelska grupa “Budvanska rivijera” je oduvijek imala izuzetno dobar
odnos “cijena – kvalitet” za sve hotele, te ćemo se takvom politikom voditi i u ovoj sezoni, uz kontinuirano praćenje dešavanja na turističkom tržištu. Osim specijalnih proljećnih ponuda za boravke u aprilu i maju mjesecu, u toku je i rani booking za boravke u sezoni, koji je produžen do 30. aprila, a u okviru kojeg je moguće ostvariti 15 % popusta za rezervacije putem kompanijskog web sajta:   www.hg budvanskarivijera.com Već sada možemo najaviti promotivnu kampanju “Odmor koji ste zaslužili” u okviru koje gosti mogu očekivati veoma povoljne uslove za boravak u našim hotelima tokom cijele turističke sezone uz razne inovativne sadržaje kao i mogućnosti za odloženo plaćanje odmora. Za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike, gosti mogu rezervisati smještaj u hotelu Palas po cijeni već od 33 eura po osobi po danu za uslugu na bazi polupansiona i povoljne uslove za boravak djece uzrasta do 12 godina. Za pet i više noćenja, odobravamo dodatne pogodnosti.

 
 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti