Bura u Budvi nanijela veliku štetu (FOTO)

Bura koja od sinoć traje u gradu je nanijela veliku štetu.

Za sada je opštinskom preduzeću Mediteran reklame oštećeno nekoliko bilborda i potpuno uništena dva, a i desetak siti lajtova na glavnom i novom bulevaru su što oštećeni što uništeni. Kako su nam iz tog preduzeća rekli, cijeli dan je dežurna ekipa tog preduzeća na terenu, preduzima neophodne mjere da oboreni objekti ne bi ugrožavali saobraćaj.


Pao je i stub javne rasvjete blizu pošte, kao i u marini, oboreno je nekoliko stabala, a u Bečićima je pao cijeli kran na gradilištu, sreća bez povređenih i oštećenih okolnih objekata.

U Lastvi je oboreno nekoliko bilborda koji su u privatnom vlasništvu.

VEZANO: U Splitu zabilježen najjači udar bure od kad se mjeri (FOTO, VIDEO)

 

Takođe, pogledajte slike koje su napravili naši Jugoslav Belada i Ivan Čučuk šetajući obalom:

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti