Carević se sastao sa kineskim ambasadorom

Ambasador Narodne Republike Kine Liu Đin boravio je u zvaničnoj posjeti predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću.

Predsjednik Opštine Carević je uvaženog ambasadora upoznao sa političkom, ekonomskom i društvenom situacijom u našoj opštini, prioritetima kao i o glavnim razvojnim projektima i budućim planovima za unapređenje opštine Budva. Na sastanku su pozitivno ocijenjeni rezultati dosadašnje saradnje, a takođe i razmotreni konkretni oblici zajedničkog rada na projektima u Crnoj Gori i Kini.

U narednom period biće intezivirana saradnja i na nivou gradova naše dvije zemlje na obostrano zadovoljstvo a sve u cilju što bolje promocije naših kultura, tradicije, turističkih ponuda kao i drugih oblasti – zaključuje se u saopštenju Opštine Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti