Carević svim pripadnicama ljepšeg pola čestitao 8. mart, Međunarodni dan žena

- Svim pripadnicama ljepšeg pola u ime Opštine Budva i u svoje lično ime želim srećan 8.mart. Žene su uprkos brojnim iskušenjima i poteškoćama sa kojima se svakodnevno suočavaju uvijek bile i ostale najvažniji oslonac svake porodice i cjelokupnog društva.

Prioritet Opštine Budva će i ubuduće biti unapređenje ekonomskog, socijalnog i društvenog položaja žena, lično ću se uvijek boriti protiv svakog vida rodne diskriminacije i afirmišući jednaku zastupljenost žena u svim segmentima društvenog života. - zaključuje se u čestitki predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti