Carsko selo ( Blizikuće) - raj za odmor

Tačno iznad ostrva Sveti Stefan smještene su Blizikuće sa impresivnim pogledom na morsko plavetnilo u vlasništvu Tradeunique korporacije.

CARSKO SELO je stambeni kompleks od 36 ekskluzivnih vila sa impresivnim panoramskim pogledom na more, ostrvo Sveti Stefan, gradove Budvu, Bečiće i druga živopisna mesta crnogorske obale.

Cio kompleks je obezbjeđen i okružen kapijom, duž glavnog parking-mjesta i prilaznih saobraćajnica. Svaka vila (164m2) je nezavisna jedinica sa svojim sopstvenim uređenim vrtom (60m2).

Vile su projektovane u tradicionalnom autohtonom stilu, sa savremenim tehnološkim rješenjima i kombinacijama kontrasta kamena i drveta i prostranim otvorenim prostorima, slivajući prirodnom svjetlošću enterijer i eksterijer u jedan udoban i prirodan stambeni prostor.

Izgradnja je faktički obuhvatila izradu i koordinaciju idejnog rešenja, projekta, izgradnju, završne radove i inženjerske usluge sa proizvodnom opremom po sistemu “ključ u ruke”.

Predivan ambijent, priroda u svom originalnom izdanju okružuje cijeli kompleks i garantuje nezaboravan odmor i iskustvo na jednom od najekskluzivnijih lokacija crnorgorske obale.

Sve informacije i galeriju fotografija možete pogledati na https://www.tradeunique.com/sr/projects/carsko-selo-blizikuce-montenegro/, ili dobiti putem telefona +38268855813