Cetinjaninu 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom kokaina; Budvaninu 15 dana zatvora zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola

Okrivljeni Ž.P. (1978) iz Cetinja osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojne droge kokain,“ kazao je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

“On je sinoć oko 22.25 časova zaustavljen na Jadranskom putu u Budvi i testiran na narkotike putem preliminarnog testa, koji je i nakon laboratorijske analize u zdravstvenoj ustanovi potvrđen u dijelu prisustva opojne droge kokain.

U odvojenom postupku okrivljeni N.S (2001) iz Budve osuđen je na istu kaznu zbog upravljanja pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,13 g/kg. Sutkinja Magdalena Mijić je obojici okrivljenih uz kazne izrekla i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po 4 mjeseca i 3 kaznena boda”, saopštio je Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti