Cimbaljević završio u Spužu: Policajcima nanio teške povrede

Sudija za istragu Osnivnog suda u Kotoru Špiro Pavićević odredio je pritvor do 30 Veliboru Cimbaljeviću (33) koji se sumnjiči da je prije dva dana prilikom hapšenja nanio povrede policajcija budvanskog Odjeljenja bezbjednosti. On je upućen u spuški Istražni zatvor. Na teret mu se stavljaju krivična djela nasilje u porodici i napad na službeno lice.

Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preksinoć su postupali po prijavi koju je oko 18 časova podnijela ženska osoba A.Š. (26), u kojoj je navela da je na njeno radno mjesto došao V.C. (33) iz Budve i da joj upućuje prijetnje.

"Policija je odmah izašla na lice mjesta, gdje je V.C. policijskim službenicima upućivao riječi uvrjedljivog sadržaja, a kojom prilikom je fizički napao službenika D.P. i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole. V.C. je nakon toga, upotrebom sredstava prinude, spriječen u daljem napadu na službenika policije", saopštili su tada uz Uprave policije.

Kako je navedeno V.C. je tokom privođenja u službene prostorije pružao aktivan otpor, te da je na ulazu zgrade policije službeniku L.B. zadao udarac, kojom prilikom je on zadobio povredu noge zbog koje je upućen u Specijalnu bolnicu Risan.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti