"Čista inspiracija: 20 zapanjujućih fotografija Crne Gore"

Jedan od vodećih svjetskih luxury&lifestyle magazina o putovanjima, "Conde Nast Traveler", indijsko izdanje, objavio je priču pod nazivom: "Čista inspiracija: 20 zapanjujućih fotografija Crne Gore".

Na samom početku pišu: "Evo 20 fotografija Crne Gore, tapiserije koja vas vodi do tirkizno obojenih ostrvskih voda i kaldrmisanih ulica drevnih gradova koja će inspirisati vašu listu želja za putovanja!".

https://www.cntraveller.in/.../pure-inspiration-20.../

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti