Ćorića terete za smrt paraglajderista

Osnovna državna tužiteljka odredila je 72 časovno zadržavanje Mojkovčaninu Draganu Ćoriću (50), kome se stavlja na teret krivično djelo ugorožavanja bezbjednosti vazdušnog saobraćaja.

Njega je po nalogu kotorskog tužilaštva uhapsila budvanska policija u okviru istrage oko tragedije tragedije koja se dogodila iznad Budve, a u kojoj su stradali Bjelopoljac Dušan Simović (45) i M.M (28) iz Egipta.

Simović i državljanka Egipta poginuli su prekjuče prilikom pada paraglajdera u Bečićima.
On će sjutra biti priveden sudiji za istragu kotorskog osnovnog suda

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti