Crna Gora među finalistima za prestižnu nagradu Travel Gossip Awards 2023.

Crna Gora se našla među finalistima za prestižnu nagradu britanskih turističkih agenata Travel Gossip Awards 2023, u kategoriji „Omiljena skrivena destinacija“.

Riječ je o prestižnom događaju “Travel Celebration“, u okviru kojeg turistički agenti iz Velike Britanije putem online platforme “Travel Gossip“ glasaju za najpoželjniju destinaciju.

U trci za ovom titulom, Crna Gora takmiči se sa destinacijama kao što su: Halkidiki, Kostarika, Britanska Kolumbija i Sveti Vinsent i Grenadine.

Dodjela prestižnih nagrada Travel Gossip-a, “The Travel Celebration“ će se održati 28. marta 2023. godine u Londonu, u saradnji sa Gold Medal, Pure Lukuri, Cruise Plus i Incredible Journeis.
Ova nominacija doprinosi unapređenju imidža i promociji Crne Gore kao turističke destinacije u Velikoj Britaniji, budući da je Travel Gossip specijalizovana platforma koja putem društvenih mreža, e-marketinga i road show-a okuplja hiljade turističkih agenata i turoperatora sa ovog tržišta.

Da se naša zemlja u Evropi pozicionira kao atraktivna turistička destinacija, potvrđuju i podaci Evropske komisije za putovanja (ETC), prema kojima se Crna Gora našla na drugom mjestu liste TOP 5 najbolje ocijenjenih destinacija u periodu od oktobra oktobra 2021. do septembra 2022. godine.

Glasanje je u toku i traje do 29. januara 2023. godine, u okviru kojeg turistički agenti iz Velike Britanije mogu birati svoje favorite putem linka:

https://travelgossip.evessiocloud.com/live/en/page/voting

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti