Crna Gora na drugom mjestu u Evropi po rastu broja turista sa UK tržišta

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavlja crnogorsku turističku ponudu na 44. Svjetskoj berzi putovanja „WTM 2023” (World Travel Market) koja se održava od 6. do 8. novembra u Londonu.

Delegaciju Crne Gore predvodi direktorica Nacionalne turističke organizacije dr Ana Tripković Marković koja je kazala da je sajam u Londonu najznačajnija sajamska manifestacija za svjetsku turističku industriju, a za Crnu Goru je posebno važna imajući u vidu da se radi o tržištu od prioritetnog značaja za našu destinaciju, o čemu govori i veliko interesovanje crnogorske turističke privrede za nastup na ovom sajmu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti