Crna Gora na naslovnoj stranici njemačkog magazina “HOLIDAY&LIFESTYLE”

Kao rezultat studijske posjete u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, njemački magazin “HOLIDAY&LIFESTYLE” objavio je destinacijski članak na pet stranica o Crnoj Gori pod naslovom „Neotkriveno blago južnog Jadrana”.

Riječ je o magazinu koji je na tržištu već trinaest godina, izlazi kvartalno i ima oko 150,000 čitalaca.

Članak potpisuje bračni par Kerler (Kristina Marija i Rihard) Christina Maria i Richard, koji su boravili u Crnoj Gori u periodu od 20-24. juna tekuće godine. U tom periodu obišli su Budvu, Cetinje, Kotor, Ulcinj, Bar, Podgoricu i Kolašin, koje su toplo preporučili svojim čitaocima.

U septembarskom izdanju, koje će biti u prodaji do decembra, bračni par Kerler, već sa naslovne strane, poziva sve čitaoce, da obavezno u narednom periodu planiraju odmor u Crnoj Gori, koja nudi “istorijske stare gradove, prvoklasne plaže i fascinantne prirodne parkove”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti