Crna Gora nominovana za titulu najbolje luksuzne destinacije 2022.

Crna Gora je nominovana za prestižno priznanje “Najbolja luksuzna destinacija” za 2022. godinu, u okviru događaja “Inspire Me Award” koji dodjeljuje izdavačka kuća Travel Media Network CPR Verlags GmbH sa sjedištem u Hamburgu.

Prethodne godine je ovu prestižnu nagradu ponijela Grčka, dok se ove godine, osim Crne Gore, u trci za ovom titulom nalaze i Maldivi i Kostarika.

“I ove godine dodjeljujemo nagradu ‘Inspire Me Award’ za izvanredna postignuća u segmentu luksuznih putovanja. Putničkim agencijama i turoperatorima dopušteno je nominovati svoje favorite - a Crna Gora nije samo nominovana, već je ušla i među tri finalista u kategoriji ‘Najbolja luksuzna destinacija 2022’. Jako sam srećna zbog toga, jer lično smatram da je zemlja senzacionalno lijepa”, poručila je generalna direktorica Travel Media Network, Iris M. Köpke.

Izdavačka kuća Travel Media Network CPR Verlags GmbH uključuje sve turoperatore, koji su glavni provajderi luksuznih putovanja širom njemačkog govornog područja.

Glasanje za titulu “Najbolja luksuzna destinacija 2022.” je dozvoljeno do 2. septembra ove godine, dok će 7. septembra na svečanoj ceremoniji u Hamburgu biti objavljen pobjednik ovog prestižnog priznanja.  U sklopu ceremonijalne dodjele nagrada “Inspire Me Awards 2022.” naći će se još 5 kategorija iz luksuznog segmenta.

Sve turističke agencije i turoperatori koji žele, mogu glasati za Crnu Goru nakon registracije preko linkova u nastavku:

LuxusInsider (deutsch): luxusinsider.de/registrations/new

LuxuryWise (english): luxurywise.travel/registrations/new

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti