Crveni krst Budva: radionice u prirodi

CRVENI KRST BUDVA:

Sa korisnicima koji su obuhvaćeni projektom psihosocijalne podrške i pomoći izbjeglicama, migrantima i azilantima finasiranog od Internacionalne federacije Crvenog krsta/ polumjeseca, i Švajcarskog crvenog krsta organizovane su radionice u prirodi.

Nakon uvježbanja meditativnih metoda, u okviru PGI (Zaštita, rod, inkluzija) razgovarali smo o održivom razvoju i zaštiti životne sredine.

Pričali smo i o prednostima, izazovima i nedostacima grada Budve i vršili poređenja sa gradovima iz kojih su došli.

Ovom prilikom smo ih bliže upoznali sa karakteristikama plaža na prostoru Budvanske rivijere i cijele obale. Prednostima i potencijalima hajkinga i sportskog turizma u zaleđu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti