Crveni krst: Okrugli sto o uticaju COVID19 na starije

Crveni krst Budva organizuje okrugli sto "Uticaj pandemije COVID- 19 na kvalitet života i zdravlja starijih osoba".

Okrugli sto će biti održan u petak, 1. oktobra u sali Crvenog krsta sa početkom u 18 sati. Pozivaju starije sugrađane da prisustvuju okruglom stolu na kojem će učestvovati medijator Dr Vasko Roganović- psihijatar, Dr Valentina Vujović Kalinić, internista, endokrinolog, Ivan Ivana Mihović - psiholog i Ana Marija Vulić- socijalna radnica.
Iz Crvenog krsta mole da zbog ograničenog broja mjesta, ,zainteresovani učešće potvrde najkasnije do 30. Septembra do 12 sati na broj telefona 455 547.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti