CYBER PONEDJELJAK:Jučerašnja online kupovina bi mogla biti najveća u istoriji Amerike

U Sjedinjenim Američkim državama jučerašnja online kupovina - cyber ponedjeljak (cyber monday) bi mogla biti najveća u istoriji online trgovine ove zemlje.

Očekuje se da će zarada trgovaca od jučerašnje prodaje biti 12,7 milijardi dolara, što bi bilo više od zarade online prodaje na Crni petak. Trgovci su omogućili dvomjesečnu akciju želeći nadomijestiti
gubitke izazvane zatvaranjem prodavnica zbog pandemije koronavirusa. Prema procjenama Adobe Analyticsa, promocija akcija povodom Dana zahvalnosti će doprinijeti najvećoj online prodaji u američkoj
istoriji s potrošnjom od 10,8 do 12,7 milijardi dolara. Za ovogodišnji cyber ponedjeljak prodavci su ponudili velike popuste, a među njima je bio i Amazon. Na akciji je bila roba različite vrste, prenosi agencija Reuters.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti