Dejli mejl u top 10 destinacija za 2022. godinu uvrstio Crnu Goru

Dejli mejl je izdvojio top-10 mjesta koje bi trebalo posjetiti ove godine.

Magija Crne Gore

"Crna Gora je manja nego Jorkškir, ali ima 117 plaža, četiri mjesta sa Uneskove liste svjetske kulturne baštine, predivne planine i najdublji kanjon u Evropi", piše Dejli mejl.

"Ima manje gužve nego u susjednoj Hrvatskoj, raste kao destinacija za zimske sportove, a krajem godine je otvoreno skijalište u Kolašinu."

Treba vidjeti i stare gradove među drevnim zidinama, probati crnogorske specijalitete i najupečatljivije gradove Budvu i Kotor.

 

Pored Crne Gore tu su još Egipat, Jeloustoun, Saudijska Arabija, Tokio, Valensija, Kanada, Peru, Azorska ostrva i Južna Afrika.

https://www.dailymail.co.uk/travel/escape/article-10360339/2022-holidays-best-places-year-globetrotters-kind-Egypt-Peru.html

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti