Desetine hiljada posjetilaca uživalo prethodnih dana u sjajnom novogodišnjem programu

TO Budva: Desetine hiljada posjetilaca uživalo je prethodnih dana u sjajnom novogodišnjem programu na trgu ispred Starog grada, u lijepom vremenu i dobrom raspoloženju u Budvi!

Glavni gradski trg u Budvi je i u 2024. godini nastavio da bude epicentar kvalitetnog zvuka. Koncert klasične muzike pod nazivom "Muzika raspoloženja" i ove godine je održan u već tradicionalnom terminu – 1. januara u 14 sati. Poznate operske arije publici su predstavili Ljubica Vraneš, Dragoljub Bajić, Vesna Đurković, Marko Živković i Lana Asija Dabović u pratnji Mediteranskog revijskog orkestra i mladog budvanskog pijaniste Nemanje Radulovića, te svojim talentom oduševili sve prisutne. Na Trgu se okupilo mnoštvo poštovalaca klasične muzike, ali i mnogo radoznalih prolaznika koji su ostali pod utiskom velikog muzičkog umijeća.

Treće veče zaredom u Budvi su nastupile najveće muzičke zvijezde regiona i okupile ogroman broj posjetilaca. Program je otvorio moćni glas Nikole Rokvića koji je zagrijao publiku svojim hitovima i obradama pjesama najvećih imena regionalne muzičke scene, od Olivera Dragojevića, do Tome Zdravkovića. Marija Šerifović je nakon njega svojim pjevačkim umijećem i iskrenim tekstovima pogađala sve emocije publike u Budvi, a u drugim trenucima ih svojom energijom pokretala na igru i ples. Atmosfera reprize novogodišnjeg dočeka je došla do usijanja kada je na binu izašao Željko Joksimović koji je priredio nevjerovatan nastup prikladan za veliku završnicu najveselije novogodišnje žurke na Balkanu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti