Dizajnerka hotela na Svetom Stefanu osvojila prestižnu nagradu

Mnogi su se oduševili besprekornim enterijerom hotela “Aman Rizort” na Svetom Stefanu, koji su Novak i Jelena izabrali za svoje vjenčanje. Dizajnerka koja je osmislila i opremila ovaj luskuzni kompleks je u svijetu dizajna poznata po svojim nevjerovatnim djelima i u skladu sa tim zaslužila prestižnu nagradu…

 

Kada neko osvoji nagradu za najbolji dizajn hotela, u njegovo umijeće ne treba sumnjati.
Dizajnerka enterijera, Meri Lu Tompson je ovo prestižno priznanje osvojila u januaru 2014. godine a dodijelio ga je popularni američki magazin "Putovanje i dokolica". Njen hotel u Butanu ocijenjen je kao najbolje opremljen i uređen enterijer.

Mary-Lou-Design-Gangte-Goenpa-Lodge-2-1291x800.jpg

 Osmišljen kao luksuzna farmerska kuća u Butanu gde se i nalazi ovo luksuzno zdanje, čitav enterijer je urađen u bojama ove azijske zemlje. Talentovana dizajnerka našla je pravu mjeru između detalja koji predstavljaju azijsku kulturu i luksuznih elemenata.

Mary-Lou-Design-Gangte-Goenpa-Lodge-1-1200x800.jpg

 

 Smješten u planinama Butana hotel “Gangtej Goenpa” predstavlja pravi raj za uživanje. Kamini od kamena, topla žuta i crvena boja u kombinaciji sa kvalitetnim drvetom i slični detalji čine ovaj hotel mjestom za odmor za oči i dušu.
Kao i luksuzni hotel na Svetom Stefanu, dizajnerka je podredila komforu i eleganciji koja se krije u jednostavnim, ali pažljivo odabranim elementima.

Mary-Lou-Design-Gangte-Goenpa-Lodge-4-1200x800.jpgMary-Lou-Design-Gangte-Goenpa-Lodge-5-1437x800.jpg

 

VEZANO: Kraljevski glamur za vjenčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

 

Spomenka Marić za Lisa / Moj stan foto: http://maryloudesign.com

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti