Dječiji koncert u okviru projekta Glas Mladih u Cadmus Cineplexu

U ponedeljak 11.03.2019. godine sa početkom u 18:00 časova u Cadmus Cineplexu održavaće se dječiji koncert u okviru projekta „Glas mladih“ u Budvi, koji se izvodi pod podkroviteljstvom Opštine Budva, a u organizaciji Fondacije Budva.

Ovaj projekat doprinosi afirmaciji i promociji obrazovnih potencijala mladih i pravilnom razvoju djece. „Glas mladih“ ima za opšti cilj podizanje svijesti o značaju omladinskog aktivizma na način što će popularizovati neke druge vrijednosti, kao što je bavljenje umjetnošću (u ovom slučaju muzikom i slikarstvom).


Treća faza projekta direktno targetira djecu iz JU "Druga osnovna škola" Budva. Djeca će pod nadzorom i organizacijom nastavnice Ranke Perunović iskazati svoje talente u vidu recitacija, solo pjevanja, horske priredbe i folklor.


"Želimo da istaknemo da smo projektom “Glas mladih” formirali platformu za mlade ljude i na taj način obezbijedili mogićnost da i u buduće iskažu svoj talenat, zadovolje svoje kreativne potrebe i dobiju potvrdu od sredine da je njihov trud i doprinos vrijedan i prepoznat. Naš zajednički cilj je da podignemo svijest kod mladih, da su oni donosioci i kreatori promjena u društvu." istakli su iz Fondacije

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti