Dobrovoljni davalac krvi iz Nikšića dobitnik vikend aranžmana na primorju

Dobrovoljni davalac krvi iz Nikšića je peti dobitnik vikend aranžmana za dvoje na crnogorskom primorju.

On je tu nagradu zavrijedio nasumičnim izvlačenjem u Zavodu za transfuziju krvi, a sreću mu je danas donijela glumica, Marija Đurić.
Zadovoljstvo mi je što me je Zavod za transfuziju krvi Crne Gore delegirao da budem nekome od srećne ruke. Posebna mi je čast što to radim za nekoga ko čini veliko, humano djelo. Važan je trenutak da, na kolektivnom nivou, osvijestimo značaj ličnog i kolektivnog zdravlja. Ovo je prilika da pozovem sve koji su u zdravstvenoj mogućnosti da budu davaoci krvi“, napomenula je Đurić.
Inače, nagradna igra se organizuje mjesečno i kandidati za osvajanje vikend aranžmana za dvoje su svi davaoci krvi koji su donirali krv tokom tog mjeseca.
Nagradna igra se organizuje na osnovu Memoranduma o saradnji Nacionalne turističke organizacije i Zavoda za transfuziju krvi. NTO je ranije odlučila da na ovaj način afirmiše plemeniti čin dobrovoljnog davalaštva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti