Dođite na reviju i pomognite teško oboljelom Đorđu Lubardi

Humanitarna modna revija Dike Saveljić, čiji je prihod namijenjen liječenju  teško oboljelog osamnaestogodišnjeg Kotoranina Đorđa Lubarde, biće održana u diskoteci Maksimus u srijedu 15.januara u 20 sati. Cijena ulaznice je pet eura a mogu se kupiti u na Kamenom kiosku i info pultu šoping centra Kamelija.

Za uspješno liječenje Đorđa Lubarde treba sakupiti više od 150.000 eura. Lubarda je učenik srednje Pomorske škole - brodomašinski smjer.

Organizaciju  humanitarne akcije pomogli su Maximus Kotor, Turistička organizacija Kotor, Zajednica Italijana Crne Gore, opštinski Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti, Castline Kotor, Mjesna zajednica Kotor, Butik Željka-muška kolekcija, Žveltina Design, Foto Zvonjava, Max Sound, Vicky Make up, Milica Radunović i Doo Marsenić.

foto: facebook

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti