Dodjeljivanje nagrada najboljima u turizmu Budve za 2019. godinu

Turistička organizacija opštine Budva prvi put dodjeljuje nagrade najboljima u turizmu za 2019. godinu. 

Večeras u 20 sati, uživo u programu Televizije Budva gledaoci širom Crne Gore će moći da se upoznaju sa 27 dobitnika u 26 kategorija, među kojima su i najuspješniji hoteli, objekti u privatnom smještaju, turističke agencije, restorani, plažni barovi, ali i zaslužni pojedinci, manifestacije, projekti koji su unaprijedili turistički proizvod.

Gosti u studiju su Maja Liješević, direktorka TO Budva, Marko Carević, predsjednik Opštine Budva, Slavica Maslovar, sekretarka za privredu u Opštini Budva i predstavnica žirija i pobjednici u kategoriji turističkih agencija, muzičkih festivala i medija.

Večeras u 20 sati saznaćete i ko je dobitnik prestižne nagrade za životno djelo u oblasti turizma.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti