Druga osnovna škola - upis đaka prvaka

Poštovani roditelji predškolaca,

Obavještavamo Vas da je i ove godine omogućeno podnošenje prijava za upis u prvi razred elektronskim putem. U školu se upisuju se djeca rođena 2017. godine, odnosno djeca koja navršavaju šest godina u ovoj kalendarskoj godini. Servis za elektronski upis biće aktivan od 3. aprila 2023. godine u ponoć na web adresi  www.upisi.edu.me

Za registraciju je neophodno da roditelj/staratelj posjeduje e-mail adresu radi kreiranja naloga. Nakon kreiranja naloga, popunjavanjem forme za upis djece na portalu podnosi se zahtjev za upis i zakazuje datum i vrijeme testiranja, dok se procedura upisa završava tek nakon obavljenog testiranja. Roditelji/staratelji su u obavezi da na testiranje djeteta donesu ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove odnosno potvrdu koju izdaje izabrani pedijatar (Dom zdravlja Budva).

Testiranja će se obavljati u toku aprila i maja mjeseca, odnosno od 18.04. do 29.05.2023. godine. Detaljno uputstvo za roditelje je na linku: https://m.youtube.com/watch?v=lI1T16Xpi2k

Roditelji koji nemaju mogućnosti da zakažu termin za testiranje putem portala testiranja ili im je pristup internetu otežan mogu doći u školu u periodu između 11:00 - 13:00 časova.

O dodatnim informacija javnost ćemo blagovrememo obavijestiti.

Svim predškolcima želimo srećan polazak u prvi razred!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti