Državljaninu Srbije 15 dana zatvora zbog odbijanja alkotesta

Predsjednik Suda za prekršaje u Budvi, Marko Đukanović je u hitnom postupku okrivljenom R.R. (1980) iz Aranđelovca, Republika Srbija izrekao kaznu zatvora u trajanju od 16 dana.

“Okrivljeni je kažnjen jer je u ranim jutarnjim časovima u ulici Mediteranskoj u Budvi, prilikom kontrole saobraćaja odbio da se podvrgne alkotestiranju odgovarajućim mjernim uređajima. Istom odlukom je okrivljenom izrečena zabrana upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju.
Provjerom kroz registre ovog suda, utvrđeno je da protiv okrivlljenog postoji još jedno pravosnažno i izvršno rješenje kojim mu je u postupku izvršenja ranije izrečene novčane kazne ista preinačena u kaznu zatvora u trajanju od 16 dana, pa je okrivljeni odmah upućen na izdržavanje kazni”, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti