Državljaninu Turske 15 dana zatvora zbog saobraćajnih prekršaja

Okrivljeni M.C (1981), državljanin Turske oglašen je krivim u hitnom postupku zbog dva saobraćajna prekršaja (upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1,30 g/kg alkohola u organizmu bez važeće vozačke dozvole) na ukupno 360€ novčane kazne.

“Kako se od okrivljenog novčana kazna nije mogla naplatiti prinudnim putem, ista je zamijenjena u kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, na čije izdržavanje je upućen bez odlaganja.

Po izdržanoj kazni, biće mu zabranjena vožnja na teritoriji Crne Gore u naredna 3 mjeseca”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti