Cijene stanova u Budvi - podaci Monstata

Cijene stanova u Budvi

Najskuplje nakretnine u Budvi i dalje predstavljaju apartmani u rezidencijalnom kompleksu "Duklja garden", koje se kreću od 6.000 do 8.000 eura po kvadratu u zavisnosti od lokacije u kojoj se od 36 vila nalazi.

Monstat je danas saopštio podatke o cijenama nekretnina u Crnoj Gori u drugom kvartalu ove godine.

Cijena stanova novogradnje u Crnoj Gori u II kvartalu 2013. godine veća je za 29,7% u odnosu na isti kvartal prošle godine, dok je za 35,5% veća u odnosu I kvartal tekuće godine.

Broj prodatih stanova novogradnje u Crnoj Gori u II kvartalu 2013. godine veći je za 12,9% u odnosu na isti kvartal prošle godine, dok je za 35,7% manji u odnosu na I kvartal tekuće godine.

Najveća prosječna cijena stanova novogradnje u II kvartalu 2013. godine ugovorena je u opštini Budva i iznosi 2.153 eura.

Osim “Duklje garden”, cijene su duple od prosječnih u komercijalno stambenom kompleksu TQ plaza, gdje dostižu i do šest hiljada za najluksuznije penthouse apartmane, dok je cijena kvadrata u apart kompleksu “Tre canne” kod jadranskog sajma 3.500 eura, koliko iznosi i u zgradama nikšićke kompanije “Neksan” na glavnom bulevaru. 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti