Duletić: Ko ne plati račune za vodu slijede isključenja

Budvanski Vodovod pozvao je sve korisnike da najkasnije do 20. u mjesecu izmiruju račune kako ne bi bili prinuđeni da primjenjuju radikalne mjere i isključuju sa mreže.

Direktor sektora prodaje u budvanskom Vodovodu Goran Duletić kazao je da je to društvo pokrenulo veliku akciju naplate dugovanja.

Prema riječima Duletića, Vodovod je ponudio korisnicima i da plaćaju dugovanja na rate, ali svako ko nastavi sa neredovnim izmirivanjem obaveza biće utužen i od njega prinudno naplaćeno dugovanje.

”Naše društvo jer u periodu od 1. septembra do 15. oktobra ove godine pokrenulo 194 izvršna postupka radi naplate duga za utrošenu vodu u ukupnom iznosu od 545.139,06 eura. Takođe, tokom oktobra je potpisano 114 sporazuma o plaćanju duga na rate, takođe u istom mjesecu podnijeto je 202 zahtjeva za promjenu vlasništva”, istakao je Duletić.

On je zamolio sve potrošače koji imaju dugovanja za vodu, da ih izmire do 20. u mjesecu.

”Takođe, apelujemo na korisnike brojila koja se u njihovoj evidenciji vode na imena preminulih, na druga imena ili investitora zgrade da podnesu zahtjev za promjenu vlasništva”, kazao je Duletić.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti