Dupla kruna je imperativ i zacrtani cilj gospode sa primorja

Osvajanje "duple krune" je imperativ rukometaša u ovoj sezoni, naglasio je predsjednik RK Budvanska rivijera Ivan Sekulović pred sjutrašnji duel koji izabranici Dejana Dragnića u svom hramu rukometa igraju sa ekipom RK Rudar sa početkom od 18 časova.

- Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja ima dobre pojedince. Dobro ih poznajemo i ništa nas neće iznenaditi. Nadamo se da će se utakmica završiti dobro po nas, kao što je bio slučaj protiv RK Lovćen. Rudar ima dobar i iskusan sastav, a ekipa koja bude agresivnija biće bliža pobjedi. Mi imamo svoj cilj, naš rukometni klub hoće da svake godine osvoji oba domaća trofeja. Kroz tu prizmu se spremamo za sutrašnju utakmicu - zaključio je Sekulović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti