e-Turizam 2015: Konferencija o primeni Interneta u turizmu 9. maja

Druga po redu e-Turizam konferencija održaće se 9. maja u beogradskom hotelu Crowne Plaza. Jednodnevni događaj ima zadatak da ukaže na veliki potencijal primjene Interneta i savremenih tehnologija u turizmu, dok će iskusni predavači upoznati prisutne sa dobrim praksama i kako najbolje iskoristiti spoj ove dvije industrijske grane.

 

Predavači, profesionalci u svojim oblastima, pokušaće da odgovore na pitanje kako najbolje iskoristiti Internet u promociji ugostiteljskih objekata, ali i destinacija. Prva e-Turizam konferencija održana je prošle godine pri čemu je ugostila više od 160 učesnika. Za drugu iteraciju ovog događaja očekuje se još veći broj učesnika.

 

Iz organizacije najavljuju devet uzbudljivih i korisnih predavanja i dve panel diskusije. Treba naglasiti da će konferenciju svojim predavanjem otvoriti Gianluca Laterza, Regionalni direktor TripAdvisora.

Među ostalim potvrđenim predavačima za sada su Istok Pavlović (Like Media), Miloš Petrović (MWEB), Marko Škorić (Digital Marekting Manager u Turističkoj organizaciji Srbije), Nemanja Boljević (Nacionalna turistička organizacija Crne Gore), Ivan Brozović (Degordian Agency) koji dolazi iz Zagreba, Ana Mirković (Digital Communication Institute), Andrea Babić i Branislav Čerubdžić (Homepage). 

 

Cilj e-Turizam konferencije je da ona postane zamajac u novom talasu razmišljanja gde će se akcenat znatno više stavljati na primeni IKT u turističkom poslovanju, te da konferencija u buduće postati oslonac razmene vodećih i savremenih znanja iz ove oblasti.

 

Organizatori pripremaju još nekoliko iskusnih predavača i kvalitenih predavanja, a zvanična agenda je istaknuta na sajtu konferencije.

Zainteresovani za ovaj događaj mogu se prijaviti već danas putem sajta, a još par dana imaju mogućnost da kupe kotizacije po nižim cijenama.

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti