Forbs preporučio šta treba posjetiti na Balkanu

Američki časopis Forbs svrstao je Nacionalni park Tara među zapanjujuće prirodne ljepote na Balkanu koje bi trebalo posetiti.

Tara je opisana kao oaza netaknute ljepote, koja se nalazi na četiri časa vožnje od Beograda i koja, osim izutetne prirode i životinjskog svijeta, krije bogatu istorijsku ostavštinu.

„Na istočnoj periferiji parka se nalaze neke fascinantne istorijske relikvije poput manastira Rača“, naveo je, između ostalog, američki časopis, a prenosi N1. Ostala mjesta iz regiona koja „Forbs“ preporučuje u članku su Nacionalni park Una u BiH, Nacionalni park Pirin u Bugarskoj, Nacionalni park Kerkin jezero u Grčkoj i Valbone u Albaniji.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti