Glasajte za promotivni spot Crne Gore U društvu prirode u trci za najbolji turistički film na svijetu

Promotivni destinacijski TV spot Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u društvu prirode nominovan je na on-line festivalu CIFFT - People's Choice Award u kategoriji Najbolji turistički film na svijetu.

Festival je dio Međunarodnog komiteta turističkih filmskih festivala - CIFFT, koji čini 14 festivala turističkog filma, a koji podržavaju Svjetska turistička organizacija - UNWTO i Evropska komisija za putovanja - ETC. Tokom poslednje 33 godine, CIFFT nagrađuje najbolji audio-vizuelni sadržaj iz turističke industrije, pozicionirajući se kao najprestižnije takmičenje posvećeno promotivnim turističkim video zapisima širom svijeta. Glasanje za najbolji turistički film na svijetu trajaće do 25. oktobra. Pozivamo vas da podržite Crnu Goru i destinacijski film U društvu prirode, i svojim glasom date doprinos da naša zemlja bude dobitnik još jedne prestižne nagrade kada je u pitanju oblast audio vizuelnog sadržaja iz turističke industrije. Link za glasanje je: https://www.cifft.com/film/nature-me/

Podsjećamo, TV spot U društvu prirode, ove godine osvojio je dvije međunarodne nagrade, i to prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkog filma The Golden City Gate u Berlinu i srebrnu nagradu na III Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi ITTFA.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti