Glasalo 715.000 ljudi: Ovo Hrvatsko ostrvo je među pet najboljih u Evropi

Hvar je dobio međunarodno priznanje, veliku nagradu čitalaca uglednog časopisa Condé Nast Traveler, čiji su ga glasovi ove godine svrstali u TOP 5 najboljih ostrva Evrope.

Condé Nast Traveler, kako prenosi Jutarnji list i ove je godine, 33. put, organizovao izbor najboljih svjetskih ostrva, a za nagradu po izboru čitalaca glasalo je više od 715 hiljada glasača.
Objavljeni su pobjednici po kontinentima, a upravo je ostrvo Hvar završio na četvrtom mjestu evropske liste najboljih ostrva.Uz Hvar, u tri najbolja ostrva svrstani su grčki  Folegandros,
Zakynthos i Crete, dok mu u leđa gledaju grčka ostrva Mykonos i Skiathos, ostrvo Jersey u Ujedinjenom Kraljevstvu,italijansko ostrvo Ischia, španska Mallorca te tursko ostrvo Bozcaada.

 
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti