Grupa novinara iz Luksemburga boravila je u Budvi na inicijativu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a uz podršku TO Budva

Prema sadržajnom programu NTO obilaska crnogorskog primorja, gosti iz Luksemburga su sinoć posjetili Stari grad Budva, a sudeći po tome da je program bio bogat, a posjeta Budvi i drugim primorskim gradovima kratka, gosti su poželjeli ponovni dolazak što omogućava direktna avio konekcija sa Tivtom i Podgoricom i povoljni letovi dva puta nedeljno aviokompanijom Luxair.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti