HALLOWEEN VIKEND

HOKUS POKUS!

TRICK OR TREAT?!

Halloween vikend provedite u TQ Plazi.

30. i 31. Oktobra očekuju vas velika sniženja na aktuelne jesenje kolekcije, kao i sajam domaćih proizvoda i sajam rukotvorina na temu popularnog praznika Noći Vještica.

Uživajte u bezbjednom okruženju, opušteno kupujući, poštujući sve predložene mjere NKT/a  i uživajući u poznatim lokalima i brendovima budvanskog šoping centra.

Ne zaboravite masku, a mi vas čekamo u super spooky raspoloženju.

Mediteranska 53, TQ Plaza je pravo mjesto za Vaše savršeno vrijeme.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti