Herceg Novi: Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga

Dežurnom sudiji u Sudu za prekršaje u Budvi, Odjeljenju u Herceg Novom, juče je priveden Nikšićanin R.V (33) , koji je zatečen da u saobraćaju na putu upravlja sa vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

“Prisustvo narkotika kod okrivljenog je, osim preliminarnog ‘droga testa’ potvrdila i izvršena laboratorijska analiza u Bolnici Meljine.

Sudija Andrija Vojvodić je okrivljenom, koji je od ranije evidentiran kao počinilac većeg broja prekršaja izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana. Uz kaznu mu je izrečena i mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 6 mjeseci, kao i 3 kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti