HG”Budvanska rivijera” predstavila ponudu u Parizu

Hotelska grupa Budvnaska rivijera učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma IFTM Top Resa 2023, koji se održao u periodu od 3. do 5. oktobra u Parizu.

“Riječ je o jednom od najznačajnijih sajmova na tržištu Francuske, koji svake godine posjeti preko 30 hiljada profesionalaca iz oblasti turizma i oko hiljadu predstavnika medija, te je učešče na sajmu bila jedinstvena prilika za promociju naše kompanije na ovom emitivnom tržištu.Tržište Francuske učestvuje sa 8 % u ukupnom prometu koji ostvaruje HG Budvanska rivijera.Ono što nas posebno raduje jeste što je na Sajmu bilo velikog interesovanja novih potencijalnih partnera i naših dugogodišnjih poslovnih partnera, koji će prema podacima kojima trenutno raspolažemo tražiti i veće kapacitete za sljedeću turističku sezonu”, navode iz HG”Budvanska rivijera”

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti