Hit na internetu: Stranica koja zna čuda o cijelom vašem životu

Koliko ste svjećica na torti dosad ugasili kroz život? Koliko ste kilometara prešli sa Zemljom dok se okreće oko Sunca? Ova stranica nudi i brojne druge odgovore.

 

 

Čini vam se da godine prebrzo prolaze? Razlog tome je što starite - neuvijeni uvod kojim vas zabavna web aplikacija You're Getting Old poziva da unesete datum rođenja i saznate gomilu zanimljivih informacija o svojim godinama, prenose .

 

Osim koliko tačno godina, mjeseci, nedelja i dana imate, saznaćete od koje ste poznate osobe stariji, na primjer, tri puta, koliko ste dosad ugasili svjećica na torti, koliko vam je puta dosad otkucalo srce, koliko je ljudi živjelo na Zemlji u trenutku kad ste se rodili, koliko ih je rođeno na isti dan te koliko od njih još živi...

 

Osim za sebe, sve to možete saznati i za prijatelja ili dragu osobu te joj poslati. Servis je u prvoj nedelji postojanja posjetilo milion i 400.000 korisnika. Isprobajte You're getting old!    izvor: 24sata

jurgetinoldfrstpikčr.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti