Hotelska grupa “Budvanska rivijera” ostvarila izvanredne rezultate u predsezoni

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” sa ponosom objavljuje da je u predsezoni ostvarila izvanredne rezultate, nadmašivši očekivanja i planove za 18.000 noćenja. Posebno želimo istaći da je u maju ostvareno 10.000 noćenja više u odnosu na maj prošle godine koja je bila rekordna.

Postignuti rezultati su odraz kontinuiranog rada na unapređenju ponude i kvaliteta usluga, kao i sve veće prepoznatljivosti naših hotela kao atraktivnih turističkih odredišta.

Kada je u pitanju struktura gostiju, želimo istaći da tržišta Francuske i Velike Britanije bilježe rekordan broj dolazaka u predsezoni, a zabilježen je značajan rast broja gostiju iz zemalja Zapadne Evrope, Baltika, Turske, Izraela i regiona.

"Planiramo da nastavimo sa ovim pozitivnim trendom i tokom glavne sezone, a već sada možemo najaviti da će sezona u našim hotelima trajati do sredine novembra”, saopšteno je iz najveće crnogorske hotelske grupacije.

HG Budvanska rivijera će nastaviti sa radom na unapređenju i inovacijama u turističkoj ponudi, kako bi se obezbijedio još bolji kvalitet usluge i privukao još veći broj posjetilaca iz cijelog sveta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti