Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila se na Medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila se i ove godine na Medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji je održan od 30. novembra do 2. decembra 2023. godine.

U fokusu sajamske ponude bili programi i aranžmani povodom predstojećih novogodišnih praznika.

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je program glamuroznog dočeka u hotelu Palas u Petrovcu koji je za samo nekoliko dana od zvaničnog objavljivanja rasprodat.

Učešće na 54. Sajmu turizma u Novom Sadu bila je prilika da se predstavnici kompanije sastanu sa dugogodišnjim partnerima kao i za ostvarivanje nekih novih poslovnih kontakata.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti