Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila se na Sajmu turizma “Balttour” u Rigi, koji je održan od 2 do 4. februara 2024. godine

Ovaj sajam je od velikog značaja za predstavljanje naše kompanije na tržištu Letonije, Litvanije i Estonije, jer okuplja oko 900 izlagača iz 30 svjetskih destinacija, 5.000 profesionalaca iz oblasti turizma iz baltičkih zemalja, a sajam posjeti preko 30.000 posjetilaca.

Baltičke zemlje su redovnim letovima povezane sa Crnom Gorom i to u velikoj mjeri utiče na odluku turista da odmor provedu u našoj zemlji.

Zbog rasta interesovanja za ponudu Crne Gore sa baltičkih tržišta, kompanija “Air Baltic” će nastaviti sa letovima od 1. maja do 29. oktobra, dva puta sedmično (srijedom i nedjeljom) na relaciji Riga-Tivat.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti