Hotelska grupa “Budvanska rivijera” učestvovala na 32. Međunarodnom sajmu turizma „Holiday World & Region World“

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” učestvovala je na 32. Međunarodnom sajmu turizma „Holiday World & Region World“ koji je održan u Pragu od 15. do 17. marta.

Sajam je bio idealna prilika da se ponuda naših hotela u Budvi i Petrovcu predstavi turoperatorima i posjetiocima, koji su i ovoga puta iskazali veliko interesovanje za dolazak na ljetovanje.

Tokom sajma je promovisan je i direktan let Prag -Tivat koji će od 16. maja saobraćati tri puta sedmično.

Nosilac nastupa crnogorske turističke ponude u Pragu, Turistička organizacija opštine Budva osvojila je treće mjesto, odnosno nagradu za izuzetnu prezentaciju na sajmu za štandove do 25 kvadrata.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti