Humano u TQ plazi

Shopping centar "TQ Plaza" u Budvi, organizuje za sve svoje posjetioce besplatan pregled kože u subotu, 9. novembra, sa početkom u 18 časova.

"Često smo u nedoumici o tipu i stanju naše kože, pa nam to stvara veliki problem prilikom izbora kreme koju treba da koristimo. Takođe, moramo napomenuti da se stanje kože mijenja tokom godine u zavisnosti od vremenskih uslova. Stoga smo Vam omogućili besplatan pregled kože revolucionarnim aparatom Skin Scanner, firme “Meditas”, koji određuje tip vaše kože, hidrataciju, koncentraciju melanina, dubinu hiperpigmentacija i pH koze. Uz to, dobićete i savjete višeg estetičara-kozmetičara, Dragane Orlić, o pravilnoj njezi kože", najavio je PR TQ plaze Ivan Benić.

 

Osim besplatnog pregleda kože, kako je kazao, u isto vrijeme obradovaćemo i naše starije sugrađane, a tim povodom, apoteka " TEA MEDICA 4”, koja se nalazi u shopping centru “TQ Plaza” pokloniće deset aparata za mjerenje šećera u krvi penzionerima Budve, koji će na licu mjesta moći da razgovaraju i posavjetuju se farmaceutskim tehničarom.

 

Takođe, u Shopping centru "TQ Plaza" u Budvi, tokom predstojećeg vikenda Crveni krst Crne Gore organizuje akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice.

Akcija će biti organizovana 9. i 10. novembra u marketu “Maxi”, koji se nalazi u našem shopping centru, gdje će volenteri Crvenog krsta kupcima i posjetiocima dijeliti flajere sa informacijama o akciji, i pozvati ih da svojim donacijama daju značajan doprinos, uz poruku "Vaše malo, nekome puno".

Vidno će biti istaknute i korpe u kojima se sakuplja pomoć, koja će nakon akcije putem opštinskih organizacija Crvenog krsta, biti distribuirana socijalno najugroženijim porodicama u svim crnogorskim opštinama, od 29. novembra do 6. decembra.

Iz Crvenog krsta su pozvali građane da se priključe akciji, navodeći da su prioritetni artikli ulje, šećer, tjestenina, konzervirana hrana, gotove supe i higijenski proizvodi.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti