Još jedan slučaj oboljevanja od Covid 19 u Budvi

Od ukupno 444 uzorka na novi koronavirus, koliko je Institut za havno zdravlje analizirao u protekla 24 sata, 40 rezultata je pozitivno.

"Radi se o pacijentima iz Podgorice (19), Berana (9), Pljevalja (4), Rožaja (2), Bijelog Polja (3), Budve (1), Tivta (1) i Gusinja (1). Od 40 novootkrivenih, 21 su kontakti prethodno potvrđenih slučajeva, dva slučaja su importovana dok se kod 17 oboljelih traga za izvorom infekcije. Ukupan broj registrovanih slučajeva od početka juna je 292, tri su smrtna ishoda a broj aktivnih slučajeva je 289", saopštili su iz Instituta.

 

Po gradovima statistika je sljedeća:

Podgorica 79

Rožaje 78

Berane 32

Bijelo Polje 19

Budva 15

Gusinje 14

Bar 11

Pljevlja 10

Cetinje 7

Nikšić 5

Ulcinj 4

Tivat 3

Herceg Novi 3

Danilovgrad 3

Kotor 3

Tuzi 2

Petnjica 1

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti