Iz kuće u Rafailovićima odnijeli 50 hiljada eura

Srpski državljanin Milan Čakić (19) i Slovak Igor Hlipec (23) uhapšeni su sinoć u Podgorici, nakon što su prije nekoliko dana opljačkali kuću u Rafailovićima iz koje su odnijeli 50 hiljada eura i skupocjenosti.


Mladići su imali dojaviu da se u kući nalazi novac, pa su upali u nju kada niko nije bio, uzeli novac, nakit i skupocjene satove.
Njih jepolicija sinoc locirala u jednom stanu una Starom aerodromu, gdje su im lisice stavljene.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti