Izdato 66 dozvola za 159 stanova

U trećem kvartalu 2021. godine u Crnoj Gori izdato je 66 građevinskih dozvola i prijava radova.

Od ukupnog broja izdatih građevinskih dozvola i prijava radova, na fizička lica se odnosi 45, dok se na pravne subjekte odnosi 21. To je saopšteno iz MONSTAT-a.

Ukoliko se posmatra ukupan broj stanova i njihova površina, prema izdatim prijavama radova u III kvartalu 2021. godine predviđeno je građenje 159 stanova, ukupne površine od 10 156 m².

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti