Izuzetni gosti na Spark.me konferenciji u Bečićima

Danas i sjutra u hotelu Mediteran u Bečićima se, u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena, održava najveća regionalna Internet konferencija Spark.me. Među brojnim velikim imenima koja dolaze na Spark.me  izdvajamo Dilijana Dimitrova, Ivana Hernandeza i Drua Benksa.

Screen_Shot_2014-06-18_at_17.29.08.png   Dilijan Dimitrov je jedan od osnivača Fonda „Eleven Accelerator Venture“ – investicionog fonda za inovativne startupove iz Bugarske i regiona centralne i istočne Evrope. Sa deset godina iskustva u toj oblasti, Dimitrov je radio na transakcijama u vrijednosti od preko 100 miliona dolara, uključujući investicije u medijima, zdravstvu i finansijskim uslugama.

 

Screen_Shot_2014-06-18_at_17.28.51.png   Ivan Hernandez je strateg za digitalne inovacije i marketing, konsultant za razvoj biznisa i savjetnik za rane faze startupova. Iza njega su godine iskustva u pomenutim oblastima. On je suosnivač „The Digital Loop“, kompanije specijalizovane za digitalne transformacije. Takođe je direktor za digitalnu strategiju i razvoj u „Walk Group“, gdje je razvio Program digitalnog razvoja pomenute kompanije, koji se fokusira na obrazovanje i razvoj digitalnog znanja svih zaposlenih u grupi. Od nedavno je član nadzornog odbora NapoleonCat.com.

 

Screen_Shot_2014-06-18_at_17.30.18.png   Dru Benks je proveo dvije decenije u Silikonskoj dolini, radeći za giganta kompjuterske vizuelizacije „Silicon Graphics“ i kao suosnivač kompanije za domaći netvorking „Pie Digital“. On je izgradio brojne organizacije koje se bave danas marketingom, prodajom i podrškom. Objavio je nekoliko knjiga o komunikacijama i društvenim medijima, kao i nekoliko romana.

bankar.me.jpg

Karte za konferenciju možete kupiti preko sajta, po cijeni od 200€, odnosno 50€ za studente. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014. Broj karata za konferenciju je ograničen i kako saznajemo od organizatora nije ih ostalo još puno. Čim je prvi put najavljena konferencija, svi su htjeli što prije osigurati svoje učešće.

izvor: bankar.me

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti