JAVNI POZIV Omladinskog kluba Opštine Budva

Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, poziva mlade koji imaju navršenih 15 do navršenih 30 godina života i žive na teritoriji opštine Budva, da se prijave za članstvo u tim dobrovoljnih aktivista/aktivistkinja Omladinskog kluba Opštine Budva.

Prijavom dobijate mogućnost da ostvarite aktivnu ulogu u organizaciji rada, funkcionisanju kluba, kreiranju i realizaciji aktivnosti koji se tiču pitanja mladih, tokom školske godine 2023-2024.

Profil člana tima (vještine, znanja i uzrast):

da ima od 15 do 30 godina života,

da je zainteresovan/a da dio svog slobodnog vremena posveti učenju, komunikaciji i aktivnostima koje doprinose pozitivnim promjenama u zajednici,

da je odgovoran/na i pouzdana osoba koja preferira da realizuje zadatke vezane za komunikaciju i organizaciju aktivnosti,

Članstvo u timu podrazumijeva period od oktobra 2023. do oktobra 2024. godine. Izabrani članovi tima jednom sedmično sastaju se u prostorijama Omladinskog kluba.

Mladi se na poziv mogu prijaviti putem linka

 https://docs.google.com/forms/d/1issF0QqZO_05LT7Q6h-woShgmcZw5l5SOmKC57QoaVA/edit?chromeless=1

Rok za prijavu: 30.09.2023. godine.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 033-697-696, e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili lično radnim danima od 09-12h na adresi Sekretarijat za društvene djelatnosti, TQ Plaza, V sprat.

Radujemo se druženju i saradnji sa vama!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti