Još jedna zanimljiva situacija s hrvatskog primorja: Ispod tuša na plaži oprali skuter

Na Facebook stranici Dalmatinska generacija podijeljen je snimak starijeg para koji je tuš na plaži odlučio iskoristiti za pranje skutera.

Premda nije navedeno gdje je tačno nastao snimak podijeljen na spomenutoj Facebook stranici izazvao je brojne reakcije. Naime na videu se može vidjeti stariji par kako tuš na plaži koriste za pranje skutera.

"Da je tuš na kovanice malo sutra bi ga oprao", pisalo je u jednom od komentara koji su kritikovali ovakav potez turista. Mnogi su istaknuli da se tako ne bi ponašali da se tuš plaća te da su mnogi prethodno kritikovali odluke da se plaća korištenje tuša na hrvatskim plažama.

Prethodno je još jedan "zanimljiv slučaj" s hrvatskog primorja privukao pažnju kada su mađarski turisti na otoku Viru automobil dovezli na plaži kako bi izvukli jet-ski.

Snimak je razbjesnio mnoge, a osvrnuli su se i na pogrdni naziv "paradajz turisti" kojim karakterišu one koji pristižu iz susjednih zemalja na hrvatsko primorje.

"To su ti evropski premium turisti. Živjela pašteta i paradajz", bilo je navedeno u jednom od šaljivih komentara ispod snimka.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti