Kako voditi marketing hotela preko eMaila na primjeru činije sa voćem

Već smo pričali koliko je email važan za marketing na internetu. Neki misle da je prevaziđen jačanjem društvenih mreža i da emailove šalju samo zastarele organizacije.

Postoji mnoštvo mitova o mailovima kao što su:

 

 

Potencijalni potrošači su već zagušeni reklamnim mailovima. Istina je da 60% ljudi primi manje od 6 reklamnih mailova dnevno, od kojih 40% primi manje i od 3.

 

 

Potencijalni potrošači su “brzi na okidaču” kada je u pitanju označavanje vašeg reklamnog maila kao spam. Istraživanje je pokazalo da tek svaki 2000 (slovima: dvijehiljaditi) primalac će označiti mail kao spam.

 

Više poslanih mailova u toku nedjelje će samo natjerati buduće kupce da vas više ignorišu. Drugo istraživanje je reklo da da je to povećalo prodaju firmama koje su povećale broj poslanih mailova. (naravno sve je u mjeri)

 

 

Sada je jako bitno naučiti kako napisati mail, pošto rečenice tipa FENOMENALNA AKCIJA. SNIŽENJE! POPUST! neće napraviti neki veliki efekat kod potrošača i stoga vam donosimo odlično uprošćen teks o tome kako jednostavno voditi email marketing svog hotelčića ili prodavnice, kako skupljati mailove korisnika, kako ih segmentirati i pravilno raditi. Tekst je napisao Istok Pavlović, jedan od najuticajnijih blogera u regionu i suosnivač agencije za Internet consulting “Like Media”, a možete ga pročitati klikom na link ispod:

 

http://www.istokpavlovic.com/blog/email-marketing/

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti